Skip to main content

Salami pepperoni

1/1

Kategoria:
Boczek i kiełbasy



Salami pepperoni składa się głównie z mięsa wołowego i wieprzowego. 100 g produktu wytworzono z 77 g mięsa wołowego i 41 g mięsa wieprzowego, co stanowi całkiem niezłą ilość. Dalej jest , tłuszcz wieprzowy, sól, mąka z gorczycy, przyprawy, glukoza, cukier, aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu), kultury starterowe, substancje konserwujące (azotyn sodu, azotyn potasu). Gdyby nie konserwanty, skład mógłby być niezły. Na pewno plus za brak glutaminianu sodu (i innych wzmacniaczy smaku) oraz fosforanów. Do ideału jednak daleko!

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024