Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | Owoce
dobry, ale
Możliwym działaniem niepożądanym składnika z przecieru z mango na ludzi przy spożyciu przecieru zagęszczonego może być reakcja alergiczna.
Przecier z mango z przecieru zagęszczonego jest źródłem witaminy C, beta-karotenu oraz błonnika, który wpływa na trawienie i przyspiesza metabolizm.
Składnik żywieniowy w przecierze z mango z przecieru zagęszczonego to głównie węglowodany w postaci glukozy, fruktozy i sacharozy. Zawiera także błonnik pokarmowy, który pomaga regulować trawienie i funkcjonowanie jelit. Ponadto, przecier z mango jest bogaty w witaminy i składniki mineralne, takie jak witamina C, witamina A, potas i magnez, które wspomagają układ odpornościowy i utrzymanie właściwej równowagi elektrolitowej w organizmie.