Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | Ryby i owoce morza
dobry składnik
Może wystąpić reakcja alergiczna na białka zawarte w mięsie morszczuka argentyńskiego filetowanego bez skóry.
Morszczuk argentyński filety bez skóry są źródłem białka i kwasów tłuszczowych omega-3, zawierają niską ilość kalorii i są bogate w witaminy i minerały.
Morszczuk argentyński filety bez skóry są bogatym źródłem białka, które jest niezbędne do budowy i regeneracji tkanek w organizmie. Ponadto, zawierają nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3, które korzystnie wpływają na pracę serca oraz układu krążenia. Są również dobrym źródłem witaminy D, która pomaga wchłaniać wapń i fosfor, co wpływa na zdrowie kości i zębów.