Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | emolienty
uważaj na...
Zaczerwienienie
Theobroma Cacao (Cocoa) Sweet Butter to składnik kosmetyczny pochodzenia roślinnego. Jest pozyskiwany z ziaren kakaowca Theobroma cacao. Ma postać gęstej, kremowej masy o delikatnym, słodkim zapachu czekolady. Składnik ten jest bogaty w tłuszcze, które są naturalnym nawilżaczem dla skóry. Dodatkowo, zawiera również polifenole, które działają jako przeciwutleniacze, pomagając chronić skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników. Theobroma Cacao (Cocoa) Sweet Butter ma właściwości nawilżające, wygładzające i odżywcze dla skóry, pozostawiając ją miękką i elastyczną. Jest często stosowany w produktach do pielęgnacji skóry, takich jak balsamy, kremy i maski, aby zapewnić skórze intensywne nawilżenie i odżywienie.
Masło kakaowe Theobroma Cacao (Cocoa) Sweet Butter to składnik kosmetyczny pochodzący z ziaren kakaowca, znany ze swoich właściwości nawilżających i odżywczych.