Hydrolizowany proteinowy ekstrakt z marchwi

KATEGORIA | substancje czynne

Wpływ na zdrowie

uważaj na...

Uwaga

Podrażnienie skóry

Informacje o składniku

Hydrolyzed Carrot Protein to białkowy składnik kosmetyczny pozyskiwany z marchwi, który został poddany procesowi hydrolizy enzymatycznej w celu uzyskania mniejszych cząsteczek białka. Jest to składnik nawilżający, wygładzający i wzmacniający włosy, który zawiera naturalne witaminy, minerały i przeciwutleniacze. Hydrolyzowany białek marchwi może pomóc w odbudowie struktury włosów, dodając im objętości i blasku. Może być stosowany w szamponach, odżywkach do włosów i innych produktach do pielęgnacji włosów i skóry, aby zapewnić im lepszą kondycję i wygląd.

Funkcja

Hydrolizowany białko z marchwi to składnik kosmetyczny pochodzący z marchwi, który został rozłożony na mniejsze cząsteczki w celu uzyskania lepszych korzyści dla skóry.

Artykuły na temat tego składnika

Produkty zawierające składnik