Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | substancje czynne
dobry składnik
Alergiczne reakcje ogólnoustrojowe
Hydrolyzed Kale Protein to składnik kosmetyczny pochodzenia roślinnego, który powstaje w wyniku hydrolizy białek z kapusty jadalnej. Jest to bogate źródło aminokwasów, witamin i minerałów, które mają korzystny wpływ na kondycję skóry i włosów. Hydrolyzat białkowy z kapusty jadalnej działa nawilżająco, odżywczo i wzmacniająco. Jest stosowany w kosmetykach do pielęgnacji skóry i włosów jako składnik wzmacniający, regenerujący i chroniący przed stresem oksydacyjnym.
Hydrolyzed Kale Protein to hydrolizat białka z jarmużu, który jest stosowany w kosmetykach ze względu na swoje właściwości nawilżające i wzmacniające włosy.