Hydrolizowany białko jarmużu

KATEGORIA | substancje czynne

Wpływ na zdrowie

dobry składnik

Uwaga

Alergiczne reakcje ogólnoustrojowe

Informacje o składniku

Hydrolyzed Kale Protein to składnik kosmetyczny pochodzenia roślinnego, który powstaje w wyniku hydrolizy białek z kapusty jadalnej. Jest to bogate źródło aminokwasów, witamin i minerałów, które mają korzystny wpływ na kondycję skóry i włosów. Hydrolyzat białkowy z kapusty jadalnej działa nawilżająco, odżywczo i wzmacniająco. Jest stosowany w kosmetykach do pielęgnacji skóry i włosów jako składnik wzmacniający, regenerujący i chroniący przed stresem oksydacyjnym.

Funkcja

Hydrolyzed Kale Protein to hydrolizat białka z jarmużu, który jest stosowany w kosmetykach ze względu na swoje właściwości nawilżające i wzmacniające włosy.

Artykuły na temat tego składnika

Produkty zawierające składnik