Hydrolizowany białek mleczka pszczelego

KATEGORIA | substancje czynne

Wpływ na zdrowie

dobry, ale

Uwaga

Nieznane

Informacje o składniku

Hydrolyzed Royal Jelly Protein to składnik kosmetyczny pozyskiwany z mleczka pszczelego, czyli wydzieliny gruczołów gardzielowych młodych pszczół robotnic. Jest to białkowy hydrolizat o drobnocząsteczkowej strukturze, który posiada właściwości nawilżające, regenerujące i odżywcze dla skóry. Hydrolyzat mleczka pszczelego stosowany jest w kosmetykach do pielęgnacji skóry suchej, odwodnionej i zmęczonej, a także w produktach o działaniu przeciwzmarszczkowym i liftingującym. Dzięki swojemu składowi bogatemu w białka, kwasy nukleinowe, witaminy i minerały, Hydrolyzed Royal Jelly Protein wpływa na poprawę kondycji skóry, stymuluje jej naturalne procesy regeneracyjne i zapobiega przedwczesnemu starzeniu się.

Funkcja

Hydrolyzed Royal Jelly Protein to składnik kosmetyczny pozyskiwany z mleczka pszczelego, który ma właściwości nawilżające i odżywcze dla skóry.

Artykuły na temat tego składnika

Produkty zawierające składnik