Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | substancje czynne
dobry, ale
Nieznane
Hydrolyzed Royal Jelly Protein to składnik kosmetyczny pozyskiwany z mleczka pszczelego, czyli wydzieliny gruczołów gardzielowych młodych pszczół robotnic. Jest to białkowy hydrolizat o drobnocząsteczkowej strukturze, który posiada właściwości nawilżające, regenerujące i odżywcze dla skóry. Hydrolyzat mleczka pszczelego stosowany jest w kosmetykach do pielęgnacji skóry suchej, odwodnionej i zmęczonej, a także w produktach o działaniu przeciwzmarszczkowym i liftingującym. Dzięki swojemu składowi bogatemu w białka, kwasy nukleinowe, witaminy i minerały, Hydrolyzed Royal Jelly Protein wpływa na poprawę kondycji skóry, stymuluje jej naturalne procesy regeneracyjne i zapobiega przedwczesnemu starzeniu się.
Hydrolyzed Royal Jelly Protein to składnik kosmetyczny pozyskiwany z mleczka pszczelego, który ma właściwości nawilżające i odżywcze dla skóry.