Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | substancje czynne
dobry, ale
Alergiczne kontaktowe zapalenie skóry
Hydrolyzed-Royal Jelly Protein to składnik kosmetyczny otrzymywany poprzez hydrolizę białka mleczka pszczelego. Jest to białko, które zawiera wiele cennych składników odżywczych, takich jak aminokwasy, witaminy, minerały i lipidy. Hydrolyzowane białko mleczka pszczelego ma właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące skórę. Jest często stosowane w kosmetykach do pielęgnacji skóry, szczególnie w produktach przeznaczonych dla skóry suchej i zniszczonej. Działa łagodząco, chroni przed utratą wilgoci i poprawia elastyczność skóry. Ponadto, Hydrolyzed-Royal Jelly Protein może mieć właściwości przeciwstarzeniowe i przeciwdziałać powstawaniu zmarszczek. Jest to cenny składnik, który może przyczynić się do poprawy kondycji skóry i zapewnienia jej zdrowego wyglądu.
Hydrolizowany białko mleczka pszczelego to składnik kosmetyczny pochodzący z mleczka pszczelego, który został rozłożony na mniejsze składniki w celu uzyskania lepszych korzyści dla skóry.