Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | Skrobia
neutralny składnik
Spożycie gotowanej czerwonej komosy ryżowej może powodować bóle brzucha oraz wzdęcia u niektórych ludzi.
Gotowana czerwona komosa ryżowa jest bogatym źródłem białka roślinnego, błonnika pokarmowego oraz niezbędnych aminokwasów, a także zawiera duże ilości witamin z grupy B, żelaza i fosforu.
Gotowana czerwona komosa ryżowa jest bogata w składniki odżywcze takie jak białko, błonnik, witaminy i minerały. Białko jest ważnym składnikiem odżywczym niezbędnym do budowania i regeneracji tkanek w organizmie. Błonnik pomaga w utrzymaniu zdrowia układu trawiennego i zmniejsza ryzyko chorób serca. Witaminy i minerały zawarte w gotowanej czerwonej komosie ryżowej pomagają wzmocnić układ odpornościowy i utrzymać zdrowie kości.