Filtrat fermentacyjny Lactobacillus/Glycine Soja (Soja)

KATEGORIA | substancje czynne

Wpływ na zdrowie

dobry, ale

Uwaga

Alergiczne kontaktowe zapalenie skóry

Informacje o składniku

Lactobacillus/Glycine Soja (Soybean) Ferment Filtrate to składnik kosmetyczny, który jest wynikiem fermentacji mieszanki Lactobacillus i ekstraktu z soi. Jest to filtrat, który powstaje w procesie fermentacji i zawiera korzystne dla skóry składniki odżywcze. Lactobacillus/Glycine Soja (Soybean) Ferment Filtrate ma właściwości nawilżające, łagodzące i odżywcze dla skóry. Jest często stosowany w produktach kosmetycznych do pielęgnacji skóry, aby poprawić jej kondycję i wygląd.

Funkcja

Lactobacillus/Glycine Soja (Soybean) Ferment Filtrate to składnik kosmetyczny pochodzący z ekstraktu z fermentowanych ziaren soi i bakterii Lactobacillus.

Artykuły na temat tego składnika

Produkty zawierające składnik