Moduł tworzenia i zarządzania listami zakupowymi jest dostępny
tylko w naszej aplikacji. Zachęcamy do jej odwiedzenia.
Zespół Czytamy Etykiety
KATEGORIA | substancje czynne
dobry składnik
Alergiczne kontaktowe zapalenie skóry
Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate to składnik kosmetyczny, który powstaje poprzez fermentację dyni w obecności bakterii kwasu mlekowego Lactobacillus. Ten naturalny składnik kosmetyczny zawiera enzymy, kwasy organiczne oraz przeciwutleniacze, które mogą pomóc w złuszczaniu skóry, redukcji zmarszczek i poprawie ogólnej kondycji skóry. Ponadto, Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate może również działać jako prebiotyk, który pomaga w utrzymaniu naturalnej mikroflory skóry, co przyczynia się do zdrowego i promiennego wyglądu skóry.
Lactobacillus/Pumpkin Fruit Ferment Filtrate to składnik kosmetyczny pozyskiwany z fermentacji dyni i bakterii kwasu mlekowego, który działa łagodząco i nawilżająco na skórę.