Fermentat z owoców kiwi Lactobacillus/Actinidia Chinensis

KATEGORIA | substancje czynne

Wpływ na zdrowie

dobry, ale

Uwaga

Podrażnienie skóry

Informacje o składniku

Lactobacillus/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Ferment Filtrate to składnik kosmetyczny pozyskiwany z fermentacji owoców kiwi przy udziale bakterii Lactobacillus. Jest to filtrat, który powstaje w wyniku tego procesu i jest stosowany w kosmetykach ze względu na swoje właściwości pielęgnujące skórę. Składnik ten ma działanie nawilżające, odżywcze i łagodzące. Dodatkowo, Lactobacillus/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Ferment Filtrate może pomagać w utrzymaniu równowagi mikrobiomu skórnego, co przyczynia się do zdrowego wyglądu i kondycji skóry.

Funkcja

Lactobacillus/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Ferment Filtrate to składnik kosmetyczny pozyskiwany z fermentacji owoców kiwi, który działa nawilżająco i odżywczo na skórę.

Artykuły na temat tego składnika

Produkty zawierające składnik