ciasto [cukier, jaja, oleje roślinne (palmowy, palmowy całkowicie utwardzony), mąka pszenna (zawiera gluten), syrop cukru inwertowanego, orzechy laskowe, substancja utrzymująca wilgoć (sorbitole), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, serwatka w proszku (z mleka), miazga kakaowa, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny ze słonecznika, polirycynooleinian poliglicerolu), odtłuszczone mleko w proszku, sól, substancje spulchniające (difosforany, wodorowęglan sodu), mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, substancja konserwująca (kwas sorbowy), aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), przeciwutleniacz (mieszanina tokoferoli), [czekolada; masa kakaowa minimum 52%]]

Wpływ na zdrowie

Informacje o składniku

Artykuły na temat tego składnika

Produkty zawierające składnik