Kuchnia Staropolska Pasztet z oliwkami 160 g

Kategoria:  Pasztety

Ocena

Kuchnia Staropolska Pasztet z oliwkami ma przeciętny skład. Mięso, wątroba i oliwki stanowią 90% pasztetu. Pozostałe 10% to m.in. woda, sól, regulatory kwasowości, różne mąki, aromaty. Uważamy, że mogłoby być jeszcze lepiej!

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • mięso wieprzowe (65%)
  • wątroba wieprzowa 15%
  • oliwki zielone 10%
  • woda
  • sól
  • regulatory kwasowości (kwas mlekowy. kwas cytrynowy)
  • cebula
  • błonnik bambusowy
  • mąka pszenna
  • mąka żytnia
  • cukier
  • drożdże
  • kasza manna z pszenicy
  • aromaty
  • przyprawy
  • maltodekstryna
  • Azotyn sodu (e 250)
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    955 kJ

  • Wartość energetyczna

    230 kcal

  • Tłuszcz

    19g

  • w tym tłuszcze nasycone

    6,8g

  • Węglowodany

    4,3g

  • w tym cukry

    <0.5g

  • Białka

    9,6g

  • Sól

    1,4g

  • pszenica
  • żyto
  • Produkt może zawierać GORCZYCĘ, SOJĘ, SELER, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), JAJA, RYBY, DWUTLENEK SIARKI i SIARCZYNY.

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.