Czekolada mleczna z całymi migdałami

Kategoria:  Słodycze

Ocena

Czekolada mleczna z całym migdałami składa się głównie z cukru, migdałów (23%), tłuszczu kakaowego i miazgi kakaowej. Skład czekolady jest dobry - nie zawiera innych tłuszczów roślinnych (niż kakaowy) ani E 476. Ocena jest neutralna, ale z plusikiem - buźka lekko uśmiechnięta.      

składniki
  • cukier
  • laktoza
  • Lecytyna sojowa (e 322)
  • miazga kakaowa
  • migdały
  • mleko w proszku odtłuszczone
  • mleko w proszku pełne
  • naturalny aromat
  • tłuszcz kakaowy
  • tłuszcz mleczny

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.