Skip to main content

Tarta orzechowo-czekoladowa

1/1

Kategoria:
Słodycze, Spożywcze



Tarta orzechowo-czekoladowa składa się w 65% z ciasta, natomiast krem orzechowy stanowi 35%. Ciasto składa się głównie z mąki pszennej, cukru, margaryny, pasteryzowanej masy jajowej, glukozy, preparatu mlecznego, substancji spulchniających, soli i aromatu. Skład margaryny i preparatu mlecznego oceniamy negatywnie. Natomiast krem orzechowy składa się z cukru, nieutwardzonych olejów roślinnych, orzechów laskowych (15%), proszku kakaowego odtłuszczonego, laktozy, emulgatora, aromatów i czekolady w proszku (0,1%). Skład Tarty orzechowo-czekoladowej oceniamy negatywnie. Zbyt wiele w niej zbędnych w naszej diecie składników (takich jak utwardzone tłuszcze roślinne) oraz dodatków do żywności.

 


Producent
GOM Owczarek

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024