Skip to main content

Pierogi nadziewane jabłkiem z cynamonem

1/1

Kategoria:
Dania mrożone, Mrożonki

Pierogi nadziewane jabłkiem z cynamonem składają się z mąki pszennej, jabłek (25%,  dodatkiem kwasu cytrynowego), cukru, wody, puree ziemniaczanego (suszonych płatków ziemniaczanych i kurkumy), wielogatunkowego całkowicie utwardzonego tłuszczu roślinnego (czyli tłuszczów utwardzonych: palmowego, rzepakowego i słonecznikowego, wody, emulgatorów: lecytyny sojowej i mono- i diglicerydów kwasów tłuszczowych, soli - 0,5%, regulatora kwasowości: kwasu cytrynowego, barwnika: beta-karotenu i aromatu masła), modyfikowanej skrobi ziemniaczanej, skrobi pszennej, soli i cynamonu (0,2%). Czy tego spodziewaliście się po pierogach Babuni? My też nie. Po raz kolejny wizerunek babci jest nadużywany. Oczywiście jest możliwe przygotowanie pierogów domowych z podobnym składem. Wystarczy zakupić margarynę kiepskiej jakości i jej użyć. Jednak nie zachęcamy Was do tego. Również nie będziemy Was nakłaniać do zakupu omawianego produktu. Skoro inni producenci potrafią wyprodukować pierogi bez żadnych zbędnych składników to dlaczego pozostali nie pójdą w ich ślady? Jest to oczywiste - wszystko chodzi o pieniądze...

 

Producent
Dobroty Babičky Kláry

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024