Skip to main content

Pełnoziarniste ciastka bez dodatku cukrów

1/1

Kategoria:
Słodycze

Pełnoziarniste ciastka bez dodatku cukrów składa się głównie z mąki pszennej razowej (57,5%), substancji słodzącej (maltitolu) i oleju słonecznikowego (16,5%). Ponadto zawiera dodatek błonnika pokarmowego (3,7%) i błonnika grochowego (3,5%). Przypominamy, że nadmierne spożycie ciastek może spowodować efekt przeczyszczający! Uważamy, że skład produktu nie jest zły.  

Producent
Gullon

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024