Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł
Pasztet drobiowy Kuchnia Smaków głównie składa się z wody, a kolejnymi składnikami są skórki z kurczaka i MOM z kurczaka. Pasztet zawiera 28,7% mięsa kurczaka, czyli skórki z kurczaka (16,3%), MOM z kurczaka (7,9%), wątroba z kurczaka (4,5%). Ponadto zawiera wieprzowinę (czyli skórki wieprzowe oraz wątrobę wieprzową), ale nie wiadomo w jakiej ilości (na pewno jest jej mniej niż kurczaka). W każdym bądź razie mięso nie stanowi nawet połowy pasztetu. Produkt ten zawiera chyba wszystko: wzmacniacze smaku, stabilizatory, aromaty, substancje zagęszczające, konserwant. Nie polecamy tego produktu!
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad