Skip to main content

Morliny Kiełbasa śląska

1/1

Kategoria:
Mięso i inne delikatesy

Morliny Kiełbasa śląska ma naprawdę fatalny skład. Są tu przeróżne dodatki, np. wzmacniacze smaku, chlorek potasu, zagęstniki, azotyn sodu... Zdecydowanie nie podoba nam się ten skład. Mięsa jest 70%, a zdarzają się nawet PARÓWKI, które mają powyżej 90% mięsa - kiełbasy tym bardziej powinny mieć go więcej!

 

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024