Skip to main content

Kiełbaski toruńskie

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby, Produkty świeże

Kiełbaski toruńskie składają się z mięsa wieprzowego (67%), wody, tłuszczu wieprzowego, soli, białka sojowego, przypraw, glukozy, ekstraktów przypraw, stabilizatorów (fosforanów), substancji zagęszczającej (karagenu), białka wieprzowego, błonnika pszennego, aromatów, hydrolizatu białka sojowego, przeciwutleniacza (askorbinianu sodu), glutaminianu sodu, regulatorów kwasowości (mleczanu wapnia i octanów sodu), skrobi, aromatu dymu wędzarniczego, substancji konserwującej (azotynu sodu). Uważamy, że skład tego produktu jest kiepski. Niska ilość mięsa, wiele dodatków - nie wrzucajcie ich na ruszt!

 

 

Producent
Henryk Kania

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024