Skip to main content

Kiełbaski śląskie

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby, Produkty świeże

Kiełbaski śląskie składają się z mięsa wieprzowego (88%), wody, soli, glukozy, przypraw, aromatów, ekstraktu pieprzu czarnego, błonnika grochowego, stabilizatorów (trifosforanów i octanu sodu), regulatora kwasowości (mleczanu sodu), aromatu dymu wędzarniczego, przeciwutleniacza (askorbinianu sodu), białka wieprzowego i substancji konserwującej (azotynu sodu). Uważamy, że skład kiełbasek jest przeciętny. Na liście składników pojawiły się zbędne w naszej diecie dodatki takie jak np. fosforany.

 

Producent
Henryk Kania

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024