Skip to main content

Morliny Salami ostródzkie

1/1

Kategoria:
Boczek i kiełbasy



W skład salami ostródzkiehgo Morliny wchodzą: mięso wołowe, mięso wieprzowe (100 g produktu wytworzono z 64 g mięsa wołowego i 56 g mięsa wieprzowego), tłuszcz wieprzowy, sól, przyprawy, glukoza, cukier, askorbinian sodu (E 301), kultury starterowe, azotyn sodu (E 250), azotan potasu (E 525). Naszym zdaniem nie jest to najgorszy skład. Nie jest łatwo znaleźć wędlinę bez azotynu sodu (jeden z konserwantów jednak byśmy usunęli) - natomiast plus za brak glutaminianu sodu i innych wzmacniaczy smaku i zapachu. Ale mogłoby być lepiej!

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024