Skip to main content

Kiełbasa Holenderska, Gaik

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby

Kiełbasa Holenderska Gaik składa się w 20% z mięsa wieprzowego, natomiast MOM drobiowy stanowi 14% produktu. Kiełbasa Holenderska zawiera również 16% tłuszczu wieprzowego oraz emulsję wieprzową. Producent musiał zastosować dodatek wielu zagęstników, aby ten jakże niskiej jakości produkt się nie rozpłynął. Rolę tych zagęstników pełnią skrobia pszenna, błonnik pszenny, hydroksypropylofosforan (jest to skrobia modyfikowana) oraz karagen. Smak Kiełbasy Holenderskiej wzmacniają przyprawy oraz glutaminian sodu. Zalecamy Wam unikanie takich produktów jak ten - 2o% mięsa to wręcz śmieszna ilość. Więcej mięsa zawierają karmy dla zwierząt...

Producent
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "GAIK"

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024