Skip to main content

Jajko w szynce

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby

Jajko w szynce składa się z auszpiku (wody, żelatyny wieprzowej, octu, soli i mieszanki przyprawowej składającej się m. in. z glutaminianu sodu, barwnika i substancji konserwujących), mieszanki funkcjonalnej (którą stanowią: sól, warzywa suszone, wzmacniacze smaku, cukier, hydrolizat białkowy sojowy, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, przyprawy, barwnik), jajka (12%), szynki (12%, składającej się z mięsa wieprzowego, wody, izolatu białka sojowego, stabilizatorów, substancji zagęszczających, glukozy, aromatów, soli, wzmacniaczy smaku, przeciwutleniaczy i substancji konserwującej), majonezu (zawiera sól wapniowo-disodową EDTA), marchwi, pasternaku, kukurydzy i natki pietruszki. Uważamy, że nie jest to produkt dobrej jakości. Starajcie się unikać takich produktów.  

Producent
SmakMAK

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024