Skip to main content

Ciasteczka Bergen z orzechem arachidowym dekorowane czekoladą

1/1

Kategoria:
Słodycze

Ciasteczka Bergen z orzechem arachidowym dekorowane czekoladą wyglądają bardzo kusząco. Niestety w składzie pojawił się tłuszcz roślinny utwardzony, oleje roślinne rafinowane (rzepakowy i palmowy), konserwant, emulgatory, syrop glukozowo-fruktozowy (i oczywiście cukier). Ciasteczka składają się w 27,6% z cukrów, 30,8% z tłuszczów, dlatego warto o nich zapomnieć. Jedyną zaletą jest obecność orzechów arachidowych (6%).

Producent
P. W. SPOMET

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024