Skip to main content

Boczek z komina

1/1

Kategoria:
Boczek i kiełbasy

Morliny Boczek z komina to produkt wędzony, parzony z wodą dodaną. Boczek w tym wypadku stanowi aż 85%, czyli całkiem dużo - za to plus. My przyczepilibyśmy się do ilości dodatków, które się znajdują w produkcie gotowym, głównie do fosforanów, kwasu cytrynowego, azotynu sodu i glutaminianu sodu... Nie jesteśmy też przekonani do gumy konjac, która może powodować problemy trawienne, a także aromatów dymu wędzarniczego. Zdecydowanie polecamy produkty o krótszym składzie - boczek można przecież przyrządzić samemu :)

 

 

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024