Skip to main content

Kiełbasa krakowska podsuszana

1/1

Kategoria:
Mięso, wędliny, ryby



Na liście składników kiełbasy krakowskiej podsuszanej znajdują się: mięso wieprzowe (91%), skrobia modyfikowana, sól, substancja zagęszczająca: E407, stabilizatory: E451, E508, regulator kwasowości: E331, przeciwutleniacz: E301, hydrolizat białka sojowego, glukoza, wzmacniacz smaku: E621, przyprawy, aromaty (zawierają soję), substancja konserwująca: E250. Niestety, skład nie jest rewelacyjny. Chlorek potasu w nadmiarze może się przyczyniać do wrzodów żołądka i niekorzystnie wpływać na układ krążenia. Ponadto wędlina ta zawiera azotyn sodu, glutaiminian monosodowy i inne dodatki. Nie polecamy.

Producent
Balcerzak i Spółka

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024