Zapiekanka z boczkiem i oliwkami

Kategoria:  Dania gotowe

Ocena

Zapiekanka z boczkiem i oliwkami składa się głównie z mąki pszennej, wody, boczku wędzonego (12,6%) i sera podpuszczkowego. Skład boczku oraz sera jest bardzo poprawny, co jest rzadkością w przypadku takich produktów. Dodatek oliwek czarnych wynosi 5,1%. Zapiekanka dostarcza 345 kcal. Uważamy, iż skład Zapiekanki z boczkiem i oliwkami jest bardzo poprawny.    

składniki
  • aromaty
  • bazylia
  • cebula czerwona
  • Chlorek wapnia (e 509)
  • cukier
  • drożdże
  • koncentrat pomidorowy
  • kultury bakterii mlekowych
  • Lizozym (e 1105)
  • mąka pszenna
  • mięso wieprzowe
  • mleko
  • natka pietruszki
  • olej rzepakowy
  • oliwki czarne
  • oregano
  • papryka
  • papryka zielona
  • papryka żółta
  • pieprz czarny
  • skrobia pszenna
  • sól
  • syrop glukozowy
  • woda

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.