Torras Czekolada gorzka bez dodatku cukru 75 g

Kategoria:  Słodycze

Ocena

Torras Czekolada gorzka bez dodatku cukru składa się głównie z miazgi kakaowej, substancji słodzącej (maltitolu), masła kakaowego (czyli po prostu tłuszczu kakaowego). Zawiera dodatek inuliny o właściwościach podobnych do błonnika, jest ona też prebiotykiem, co stanowi ogromny plus dla tej czekolady. Emulgatorem jest lecytyna słonecznikowa, a smak podkreśla aromat waniliowy. Świetny skład, naturalne słodziki, bez cukru i glutenu. Naprawdę polecamy!

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    2176 kJ

  • Wartość energetyczna

    557 kcal

  • Tłuszcz

    43g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    26g

  • Węglowodany

    26g

  • -w tym cukry

    <0.5g

  • Białka

    8g

  • Sól

    0,1g

  • mleko
  • może zawierać: mleko, orzechy, sezam, soja

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.