Pasztet koperkowy z cieciorką

Kategoria:  Mięso i inne delikatesy

Ocena

Pasztet koperkowy z cieciorką ma całkiem dobry skład. Jest to produkt dla wegetarian oraz wegan, bez konserwantów, sztucznych barwników i aromatów, a także bez dodatku glutaminianu sodu. Podoba Nam się, lubimy takie produkty! :) W składzie widnieje sporo warzyw, olej rzepakowy, błonnik pszenny, skrobia kukurydziana, różnorodne przyprawy i kwas askorbinowy (witamina C). Koperku mogłoby być więcej, a jest zaledwie 0,5%! Jedyne co Nam się nie podoba to obecność gumy guar - uważamy, że jest zbędna. Dajemy ocenę pozytywną! :)

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • woda
  • cieciorka 35%
  • marchew
  • seler
  • cebula
  • pietruszka
  • olej rzepakowy
  • skrobia kukurydziana
  • przyprawy
  • błonnik pszenny bezglutenowy
  • sól
  • por
  • naturalne aromaty roślinne i drożdżowe
  • koperek suszony 0.5%
  • Guma guar (e 412)
  • Kwas askorbinowy (e 300)
  • Wartość odżywcza

    na 100 g

  • Wartość energetyczna

    611 kJ

  • Wartość energetyczna

    145 kcal

  • Tłuszcz

    5,3 g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    0,4 g

  • Węglowodany

    20 g

  • -w tym cukry

    3,2 g

  • Białka

    4,4 g

  • Sól

    1,5 g

  • seler
  • gluten
  • soja
  • może zawierać: gorczycę, sezam

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.