Powidła śliwkowe

Kategoria:  Przetwory Spożywcze

Ocena

Powidła śliwkowe zostały sporządzone ze 190 g owoców na 100 g produktu (ilość minimalna to 160 g). Pozostałe składniki produktu są typowe dla tego typu produktów. Najlepsze powidła śliwkowe to takie, które nie zawierają cukru.

 

 

składniki
wartości odżywcze
  • wartość odżywcza

    w 100 g

  • wartość energetyczna

    937 kJ/224 kcal

  • tłuszcz

    0,6 g

  • -w tym kwasy tłuszczowe nasycone

    0,1 g

  • węglowodany

    50,9 g

  • -w tym cukry

    48 g

  • białko

    1,2 g

  • sól

    0 g

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.