Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł
Pojęcia nie mamy, dlaczego producent nazwał swój wyrób Premium..? Nam kojarzy się taka nazwa z wyrobem wysokiej jakości. Niestety w tym przypadku po przeanalizowaniu składu, absolutnie nie możemy się z tym zgodzić. Mięso z piersi indyka stanowi zaledwie 53.6%. Ponadto posiada, substancje zagęszczające, karagen, stabilizatory, cukier w różnych konfiguracjach, substancje konserwujące, wzmacniacze smaku i tłuszcz palmowy! :( Czy na prawdę, żeby zjeść gotowaną pierś z indyka musimy kupić taki produkt? Zdecydowanie mówimy nie takim produktom! Lepiej ugotujmy pierś indyczą w domu, bez zbędnych dodatków bądź szukajmy produktów z naturalnym składem.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad