Fasola czerwona

Kategoria:  Warzywa podstawowe

Ocena

Fasola czerwona Halina składa się w 100% z czerwonej fasoli. Fasola czerwona jest źródłem błonnika, witamin z grupy B (w tym kwasu foliowego). a także białka. Rośliny strączkowe powinny znaleźć się w codziennej diecie wegetarian.

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • fasola czerwona 100%
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    1202 kJ

  • Wartość energetyczna

    287 kcal

  • Tłuszcz

    1,8g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    0,9g

  • Węglowodany

    35g

  • -w tym cukry

    5,7g

  • Błonnik

    27g

  • Białka

    19g

  • Sól

    0g

  • może zawierać gluten

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.