Gołąbki wegetariańskie, Produkcja Garmażeryjna Korona Halina Ciesielczyk

Kategoria:  Dania gotowe

Ocena

Gołąbki wegetariańskie składają się z kaszy jęczmiennej (69%), kapusty młodej (21%), pieczarek, cebuli, kopru, soli i przypraw. Zawartość farszu wynosi nie mniej niż 40%. Po takie gołąbki powinny sięgać nie tylko osoby będące na diecie wegetariańskiej. Polecamy!

składniki
  • cebula
  • kapusta młoda
  • kasza jęczmienna
  • koper
  • pieczarki
  • przyprawy
  • sól

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.