Cocoa Migdały w surowej czekoladzie

Kategoria:  Słodycze

Ocena

Cocoa Migdały w surowej czekoladzie mają świetny skład. Zastosowano czekoladę najwyższej jakości, bez żadnych emulgatorów i innych zbędnych składników. Na dodatek jest to czekolada surowa, która powstała z nieprażonych ziaren kakaowca. Taka czekolada jest źródłem magnezu i antyoksydantów, które sprawiają, że dłużej wyglądamy młodo. Polecamy!

 

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • czekolada 65% (ziarno kakaowca*; cukier z kwiatu palmy kokosowej*; masło kakaowe* - zawartość masy kakaowej 65%)
  • wanilia Bourbon
  • migdały* 35%
  • *składniki pochodzące z upraw ekologicznych
  • wartość odżywcza

    w 100 g

  • wartość energetyczna

    596 kcal

  • tłuszcz

    46,97 g

  • -w tym kwasy tłuszczowe nasycone

    20,5 g

  • węglowodany

    30,1 g

  • -w tym cukry

    28,8 g

  • białko

    8,4 g

  • sól

    0,07 g

  • błonnik

    9,4 g

  • migdały
  • może zawierać inne orzechy

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.