Chrupki jaglano-kukurydziane

Kategoria:  Przekąski Spożywcze

Ocena

Chrupki jaglano-kukurydziane Nominal składają się z prosa (60%), kukurydzy i kiełków kukurydzy (10%). Bardzo się cieszymy, że jest coraz więcej produktów składających się głównie z prosa. Nie mamy zastrzeżeń do składu chrupek, dlatego otrzymują ocenę pozytywną.

składniki
wartości odżywcze
  • kukurydza
  • kiełki kukurydzy
  • proso
  • - wartość odżywcza

    w 100 g

  • wartość energetyczna

    1633 kJ/385 kcal

  • tłuszcz

    2,1 g

  • -w tym kwasy tłuszczowe nasycone

    0,5 g

  • węglowodany

    80 g

  • -w tym cukry

    0,5 g

  • błonnik

    3 g

  • białko

    10 g

  • sól

    0,008 g

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.