Chleb słonecznikowy Adama, Fawor

Kategoria:  Produkty zbożowe

Ocena

Chleb słonecznikowy składa się głównie z ziarna żytniego krojonego oraz mąki żytniej. Zawartość błonnika podwyższa dodatek otrębów żytnich (w rezultacie w 100 gramach chleba znajduje się 9,7 grama błonnika).      

składniki
  • kwas chlebowy
  • łom chleba
  • mąka pszenna
  • mąka żytnia
  • otręby żytnie
  • sól
  • syrop ziemniaczany
  • woda
  • ziarno słonecznika
  • ziarno żytnie krojone

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.