Baton Roo’bar z Kakao i Migdałem

Kategoria:  Słodycze

Ocena

Baton Roobar składa się z daktyli, migdałów (26%) i kakao (wiórek - 6% oraz w proszku). Wszystkie składniki posiadają certyfikat ekologiczny. Jest to produkt nieprzetworzony. Takie batoniki to my lubimy i polecamy wszystkim! Takie słodkości powinny zastąpić Marsy, Snickersy czy też np. Kinderki.

składniki
  • daktyle
  • kakao proszek
  • kakao wiórki
  • migdały

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie



Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.