Arla Apetina Mozzarella puzzle 175 g

Kategoria:  Ser

Ocena

Arla Apetina Mozzarella puzzle składa się z mleka, skrobi ziemniaczanej, soli, kultur bakterii kwasu mlekowego, podpuszczki mikrobiologicznej. Gdyby nie skrobia ziemniaczana (zapobiega tutaj sklejaniu się wiórek), byłoby idealnie. Ale i tak dajemy ocenę pozytywną :-)

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • mleko pasteryzowane
  • skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
  • sól
  • kultury bakterii kwasu mlekowego
  • enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    1249 kJ

  • Wartość energetyczna

    300 kcal

  • Tłuszcz

    21g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    14g

  • Węglowodany

    2,3g

  • -w tym cukry

    1g

  • Białka

    24g

  • Sól

    1,4g

  • mleko

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.