Ser grillowy

Kategoria:  Ser

Ocena

Ser grill Arla składa się z mleka, soli, kultur bakterii kwasu mlekowego i enzymów koagulujących. To wszystko - bez żadnych dodatków. Podoba nam się!

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • mleko pasteryzowane
  • sól
  • kultury bakterii kwasu mlekowego
  • enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    1515 kJ

  • Wartość energetyczna

    365 kcal

  • Tłuszcz

    29g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    19g

  • Węglowodany

    <0,5g

  • --w tym cukry

    <0,5g

  • Białka

    25g

  • Sól

    4,5g

  • mleko

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.