Arla Apetina bez laktozy Ser w kostkach

Kategoria:  Nabiał Produkty świeże

Ocena

Arla Apetina bez laktozy Ser w kostkach nie zachwyca składem. W sprzedaży są sery sałatkowe z lepszym składem - poniżej propozycje.

składniki
wartości odżywcze
alergeny
  • ser (MLEKO pasteryzowane. sól. KULTURY BAKTERII KWASU MLEKOWEGO. enzym koagulujący: podpuszczka i lipaza mikrobiologiczna. stabilizator: chlorek wapnia. enzym laktaza)
  • zalewa solankowa (woda. sól. stabilizator: chlorek wapnia. regulator kwasowości: kwas mlekowy)
  • Wartość odżywcza

    na 100g

  • Wartość energetyczna

    676 kJ

  • Wartość energetyczna

    162 kcal

  • Tłuszcz

    10g

  • -w tym tłuszcze nasycone

    6,6g

  • Węglowodany

    <0,5g

  • -w tym cukry

    <0,5g

  • Białka

    17g

  • Sól

    2,8g

  • mleko

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.