Max Sport Organic Protein Pasta – makaron proteinowy z zielonej soi BIO

Kategoria:  Spożywcze

Ocena

Max Sport Organic Protein Pasta - makaron proteinowy z zielonej soi BIO składa się z soi zielonej, która pochodzi z rolnictwa ekologicznego. Makaron ten, w porównaniu do zwykłego makaronu, ma więcej białka, mniej węglowodanów i więcej błonnika. Na pewno jest dobrą alternatywą dla bezglutenowców, ale też sportowców!

składniki
wartości odżywcze
  • zielona soja
  • - Wartości odżywcze

    na 100g

  • Wartości energetyczne

    317 kcal

  • Tłuszcz

    3g

  • -w tym kwasy tłuszczowe nasycone

    0,5g

  • Węglowodany

    39,4g

  • -w tym cukry

    6,6g

  • Błonnik

    18,8g

  • Białko

    42,6g

  • Sól

    0g

Dokładamy wszelkich starań, aby informacja produktowa była prawidłowa. Zdarza się jednak, że produkty żywnościowe zmieniają skład, tak więc wartości odżywcze i alergeny mogą się zmieniać. Zalecamy każdorazowe sprawdzenie etykiety produktowej na fizycznym produkcie przed jego spożyciem

Brak komentarzy
Skomentuj

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

W trosce o Twoje zdrowie

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityką plików cookies.