Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
Lista Zakupów
- 300 g mięsa mielonego
- 300 g makaronu spaghetti
- 100 g sera żółtego
Sposób przyrządzenia:
20 min., 4 porcje
1. 300 g mięsa mielonego lekko podsmażyć (około 8 minut) na niewielkiej ilości oleju.
2. Do podsmażonego mięsa wlej 250 ml zimnej wody i wsyp zawartość torebki, po czym dokładnie wymieszaj i zagotuj.
3. Duś bez przykrycia na małym ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu mieszając.
4. Podawaj z makaronem i startym serem.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Często dobre dłużej
Sprawdź zanim wyrzucisz
Popatrz Powąchaj Posmakuj
W WINIARY wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu. Więcej na winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad