Skip to main content

Winiary Pomysł na… Spaghetti po bolońsku 44 g

1/2

Kategoria:
Mieszanki sosów i kostki rosołowe

Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.

Lista Zakupów
- 300 g mięsa mielonego
- 300 g makaronu spaghetti
- 100 g sera żółtego

Sposób przyrządzenia:
20 min., 4 porcje

1. 300 g mięsa mielonego lekko podsmażyć (około 8 minut) na niewielkiej ilości oleju.
2. Do podsmażonego mięsa wlej 250 ml zimnej wody i wsyp zawartość torebki, po czym dokładnie wymieszaj i zagotuj.
3. Duś bez przykrycia na małym ogniu przez 8 minut, od czasu do czasu mieszając.
4. Podawaj z makaronem i startym serem.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Często dobre dłużej
Sprawdź zanim wyrzucisz
Popatrz Powąchaj Posmakuj

W WINIARY wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu. Więcej na winiary.pl

Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.

Producent
Winiary

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024