Skip to main content

Winiary Pomysł na… Rybę w sosie śmietanowo-koperkowym 32 g

1/1

Kategoria:
Mieszanki sosów i kostki rosołowe

Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.

Lista Zakupów
- 400 g Filetów z całkowicie rozmrożonej ryby
- 200 ml śmietanki (12 %)

Sposób przyrządzenia:
35 min., 4 porcje

1. Zawartość torebki dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki 12 % i 50 ml zimnej wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
2. 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej, odsączonej, nie osolonej ryby ułóż w naczyniu żaroodpornym. Zalej przygotowanym gorącym ,,Pomysłem na...".
3. Piecz w piekarniku w otwartym naczyniu (180 °C z termoobiegiem, 200 °C bez termoobiegu) świeżą rybę przez 25 minut.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl

Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.

Producent
Nestlé Polska S.A.

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024