Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
Lista Zakupów
- 400 g Filetów z całkowicie rozmrożonej ryby
- 200 ml śmietanki (12 %)
Sposób przyrządzenia:
35 min., 4 porcje
1. Zawartość torebki dokładnie wymieszaj z 200 ml śmietanki 12 % i 50 ml zimnej wody. Doprowadź do wrzenia i zdejmij z ognia.
2. 400 g filetów z całkowicie rozmrożonej, odsączonej, nie osolonej ryby ułóż w naczyniu żaroodpornym. Zalej przygotowanym gorącym ,,Pomysłem na...".
3. Piecz w piekarniku w otwartym naczyniu (180 °C z termoobiegiem, 200 °C bez termoobiegu) świeżą rybę przez 25 minut.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad