Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso
49,00 zł
na 500 ml
4 porcje
Sposób przygotowania:
1. Wsyp zawartość opakowania do gorącej wody i wymieszaj do całkowitego rozpuszczenia. Nie gotuj.
2. Wystudzoną galaretkę wlej do pucharków i pozostaw w lodówce do stężenia.
Podczas upałów oraz aby otrzymać galaretkę w kostkach, należy do przygotowania użyć mniej wody (ok. 400 ml).
Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa powodują, że galaretka nie tężeje.
Smacznego!
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Więcej przepisów i inspiracji na: winiary.pl
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami
Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet
Masz stały dostęp do naszych porad