Skip to main content

Twaróg solankowy wędzony Jana

1/1

Kategoria:
Nabiał

Twaróg solankowy wędzony Jana składa się tylko z mleka, soli oraz kultur bakterii fermentacji mlekowej. Nie zawiera żadnych innych, zbędnych dodatków. Twaróg jest wędzony naturalnym dymem, co nadaje mu charakterystyczny zapach i niepowtarzalny smak. Jest to świetny dodatek do kanapek czy też sałatek. Polecamy takie produkty!

Producent
ŚSM

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024