Skip to main content

Twaróg półtłusty

Kategoria:
Nabiał

Sery twarogowe stanowią źródło pełnowartościowego lekkostrawnego białka, kwasu mlekowego i mikroflory oddziaływującej korzystnie na zdrowie człowieka.  Zawartość tłuszczu wynosi 4%, a białka 15,5%. Twaróg można powolutku wprowadzać do diety dziecka po siódmym miesiącu życia (najlepiej tłusty).

Producent
SM Bieluch

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024