Skip to main content

Karkówka plastry w marynacie

1/1

Kategoria:
Mięso wieprzowe

Karkówka plastry w marynacie oprócz karkówki (82%) zawiera wodę, marynatę (1,6%), syrop glukozowy, sól, regulatory kwasowości (octany sodu i cytryniany sodu) i przeciwutleniacz (askorbinian sodu). Z kolei skład marynaty przedstawia się następująco: przyprawy, sól, hydrolizowane białko kukurydziane, sacharoza, glukoza, suszony sok z cytryny i aromaty. Z pewnością domowa marynata nie zawierałaby hydrolizowanego białka kukurydzianego, glukozy ani aromatów (bo cukier niektórzy dodają). Gdyby tego mało to producent jeszcze dodał dodatkowo syrop glukozowy (niech będzie słodko!), sól (niech będzie słono!) i dodatki, które dbają o świeżość produktu. Słabiutko… Nie polecamy tego typu produktów na grilla!

Producent
Morliny

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

Zobacz również

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Mniejsożercy – czyli jak zdrowo ograniczyć mięso

49,00 zł


Włos Ci z głowy nie spadnie

59,00 zł


Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Za Słodko!

65,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się na newsletter i odbierz darmowy prezent w postaci e-booka "Drugie śniadanie do szkoły i pracy".

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2024