Skip to main content

Flankstek

1/1

Kategoria:
Mięso wołowe

Flankstek pochodzi z części lędźwiowo-brzusznej. Stanowi on część składową łaty wołowej. Charakteryzuje się czerwonym kolorem i zwartą strukturą. Wołowina należy do najcenniejszych mięs pod kątem wartości odżywczych. Zawiera duże  ilości wysokowartościowego i łatwo przyswajalnego białka. Jest także źródłem składników mineralnych (żelaza, cynku, potasu i magnezu) oraz witamin zwłaszcza z grupy B.

Producent
Sokołów

Składniki

Weź pod lupę etykietę produktu i zobacz, co kryje się w jego składzie.

  • flankstek wołowy 100%

E-booki

Korzystaj wtedy, kiedy potrzebujesz – na komputerze, tablecie czy telefonie.

Zdrowe Drugie Śniadanie

45,00 zł


Superfoods. Mała encyklopedia superpokarmów

45,90 zł


Dla Ciebie, Mamo

79,00 zł


Piszemy Etykiety, Twoje kosmetyczne „zrób to sam”

44,00 zł


Zobacz Wszystkie

Bądźmy w stałym kontakcie!

Zapisz się do newslettera i odbierz darmowy e-book dla dziecka i rodzica na temat drugiego śniadania!

Zawsze jesteś na bieżąco z nowymi artykułami

Wiesz, co dzieje się w świecie etykiet

Masz stały dostęp do naszych porad

Popularne kategorie

Czytamy Etykiety © 2021